Το 40% στη λίστα των Top 1,000 των δημοφιλέστερων video του Instagram ανήκουν σε brand, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας μετρήσεων Unruly.

Καλά είναι τα νέα για το διαφημιστικό εγχείρημα του Instagram καθώς πρόσφατη έρευνα έδειξε πως το 40% των πιο δημοφιλών video ανήκουν σε brands, στοιχείο το οποίο δίχως αμφιβολία δείχνει πως τουλάχιστον οι εταιρείες θα το «εμπιστευτούν».

Έρευνα από εταιρεία μετρήσεων (Unruly) video είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και έδειξε πως για το διάστημα από τις 9 Σεπτεμβρίου ως τις 9 Οκτωβρίου, το 40% των πιο δημοφιλών video που ανέβηκαν στο Instagram είναι παραγωγής επώνυμων brands.

social media marketing instagram video ads

Αναλυτικότερα το MTV αποδείχθηκε το δημοφιλέστερο brand για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, με 84 video του να βρίσκονται στα top 1,000, και να εμφανίζουν τουλάχιστον 130,000 shares.

Διαβάστε ακόμα: Οι διαφημίσεις στο Foursquare διαθέσιμες για όλες τις επιχειρήσεις

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Instagram για την video δυνατότητα τον Ιούνιο, πολλά επώνυμα brands έσπευσαν να τεστάρουν τη δυναμική της εφαρμογής. Παρά το γεγονός πως τα πρώτα brands που έσπευσαν να «δημιουργήσουν» για την εφαρμογή ανήκαν στο χώρο του Retail και της μόδας, η έρευνα της Unruly, έδειξε πως τα δημοφιλέστερα video ανήκουν σε εταιρείες του χώρου της διασκέδασης.

Η Unruly στην έρευνα της δεν παρέχει συγκριτικά στοιχεία σχετικά με μία αντίστοιχη εφαρμογή (share ολιγόλεπτων video) μέσω Twitter (σ.σ πρόκειται για την εφαρμογή Vine) αλλά μία ξεχωριστή μελέτη αυτή τη φορά από την SimplyMeasured έδειξε πως το Instagram κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από το λανσάρισμά του να ξεπεράσει τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Διαβάστε ακόμα: Το Twitter δημοφιλέστερο του Facebook στους εφήβους

Είναι σαφές πως δεν θα έπρεπε να εκπλήσσει κανέναν η συγκεκριμένη επιτυχία του Instagram καθώς η συγκεκριμένη λύση έχει σαφέστατα πλεονεκτήματα για τις εταιρείες. Το Instagram δεν χρειάζεται λογαριασμό, είναι άρρηκτα (εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα) συνδεδεμένο με το Facebook και έχει ήδη εκατομμύρια «πιστούς» χρήστες.

Ακολουθούν τα 10 σημαντικότερα brands ανάλογα με τη «δημοτικότητα» τους στο Instagram:

  1. MTV
  2. NBA
  3. Peanuts
  4. GoPro
  5. Miami Heat
  6. Wendy’s
  7. Topshop
  8. Starbucks
  9. ABC
  10. HBO (Girls)

 

Πηγή: advertising.gr

Hashtags: #etherlogic #socialmedia #instagram #ads social media marketing instagram video ads

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?