Νέες λειτουργίες προωθεί η Google με κεντρικό πυλώνα το Google+. Εκμεταλλευόμενη τις νέες δυνατότητες του Android αλλά και την δυναμική που έχει το Youtube, σχεδιάζει την αντεπίθεση για ενίσχυση του κοινωνικού της δικτύου.

Φωτογραφία από το προφίλ στο Google+ σε κάθε κλήση

social media marketing google plus youtube android

Αρχικά, εκμεταλλευόμενη την νέα έκδοση Android 4.4 KitKat μέσα στις αρχές του 2014 σχεδιάζει να ενεργοποιήσει την συσχέτιση των verified τηλεφωνικών αριθμών με την φωτογραφία του χρήστη στο profile του Google+. Δηλαδή κάθε φορά που κάποιος καλεί από τηλέφωνο, που έχει ταυτοποιηθεί με λογαριασμό στην Google, η φωτογραφία από το profile του θα εμφανίζεται στον συσκευή του καλούμενου. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιες εκδόσεις του Android θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τις νέες λειτουργίες.

Διαβάστε ακόμα: Πως να προωθήσεις την σελίδα της επιχείρησης σου

Σχόλια στο Youtube μόνο με λογαριασμό Google+

Στο εξής σχόλια στο YouTube θα υποβάλλονται μόνο από όσους έχουν σελίδα στο κοινωνικό δίκτυο της Google, Google+ και συνδέσουν τους λογαριασμούς στο YouTube με το Google+.

Μέχρι σήμερα, ένας τεράστιος αριθμός χρηστών του YouTube που ανεβάζουν βίντεο ή σχολιάζουν δεν έχουν λογαριασμό στο Google+. Έτσι με έμμεσο τρόπο το Google+ θα ενισχύσει το Google+ ένταντι των ανταγωνιστικών social media.

GK @ EtherLogic

Hashtags: #etherlogic #socialmedia #internetmarketing #youtube #facebook #googleplus social media marketing google plus youtube android

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?