Μέσα στο καλοκαίρι, το Foursquare είχε διαθέσει τη δυνατότητα δημιουργίας διαφημίσεων σε μερικές χιλιάδες επιχειρήσεις. Σήμερα, μαθαίνουμε πως η δημιουργία διαφημίσεων είναι εφικτή για όλες τις επιχειρήσεις!

social media marketing foursquare ads

Για όσες επιχειρήσεις συμμετέχουν ήδη στο Foursquare έχοντας δημιουργήσει την τοποθεσία τους, μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα των διαφημίσεων και να δημιουργήσουν τη δική τους διαφήμιση. Αρκεί να επιλέξουν μία φωτογραφία και είδος διαφήμισης ανάμεσα σε προώθηση ενός tip το οποίο έχει αφήσει πελάτης και σεπροώθηση κάποιας προσφοράς. Τέλος, θα πρέπει να ορίσουν ένα μηνιαίο budget για τη διαφήμιση.

social media marketing foursquare ads

Διαβάστε ακόμα: Διαφημίσεις στο Instagram

Το Foursquare προσφέρει επίσης και στατιστικά για τις διαφημίσεις τις οποίες τρέχουν οι επιχειρήσεις, όπως πόσοι χρήστες είδαν μία διαφήμιση, πόσοι την πάτησαν και πόσοι τελικά έφτασαν στη σελίδα καταστήματος μιας επιχείρησης, ώστε οι επιχειρήσεις να γνωρίζουν ακριβώς πώς ξοδεύεται το budget τους. Μερικά πετυχημένα παραδείγματα επιχειρήσεων οι οποίες δοκίμασαν τη διαφήμιση, είναι των Barcade, Bronx Beer Hall και Sky Room.

Πηγή: Spinning.comFoursquare Blog

Εσείς ξέρετε πώς να βάλετε την εταιρεία σας στο Foursquare; Αν όχι ή αν χρειάζεστε βοήθεια για τη καμπάνια σας στο Foursquare επικοινωνείστε μαζί μας! Κι αν είστε ποτέ στη περιοχή κάντε check-in!

Hashtags: #etherlogic #foursquare #ads #socialmedia

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?