Το Twitter ξεπέρασε σε δημοφιλία το Facebook στο εφηβικό κοινό, σύμφωνα με έρευνα της Piper Jaffray που δημοσιεύτηκε πρόσφατα. Συγκεκριμένα το 26% προτιμάει το Twitter έναντι 23% που προτιμάει το Facebook.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ σε ερωτηθέντες 8,650 εφήβους με μέσο όρο ηλικίας τα 16,2 χρόνια. Ο παρακάτω πίνακας περιγράφει την προτίμηση των ερωτηθέντων στην έρευνα.

social media marketing twitter facebook teenagers

Είναι αξιοσημείωτη η πρωτοκαθεδρία πλέον του Twitter καθώς ξεπέρασε το Facebook στο νεανικό κοινό. Όμως αξίζει να σημειωθεί το γεγονός πως παρά την πρώτη του θέση, τα ίδια του τα ποσοστά είναι μειωμένα κατά 4% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Η σημασία αυτής της έρευνας έγκειται στο γεγονός πως οι αναλυτές ανά τον κόσμο εκτιμούν πως το συγκεκριμένο ηλικιακό γκρουπ αναδεικνύει την μελλοντική πορεία των social media. Αν θέλει δηλαδή να προβλέψει κάποιος το «Νέο Facebook» αρκεί να προσέξει τα trends στους έφηβους χρήστες του Internet.

Αν θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι με όλα όσα αφορούν το internet marketing, γραφτείτε τώρα στο Newsletter της EtherLogic. Αν χρειάζεστε βοήθεια για να προωθήσετε την εταιρεία σας στο διαδίκτυο, επικοινωνήστε μαζί μας!

 

Γ.Κ. @ EtherLogic

Hashtags: #etherlgic #socialmedia #twitter #faceboo #teenagers social media marketing twitter facebook teenagers

 

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?