Σχετικά με εμάς

Ο Digital συνεργάτης σας

H EtherLogic είναι ένα Digital agency που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τη σωστή προβολή των επιχειρήσεων στο web, στις mobile συσκευές και στα social media. Η ομάδα μας απαρτίζεται από δυναμικούς ανθρώπους που αγαπούν τις νέες τεχνολογίες και έχουν τεράστια εμπειρία στο χώρο του digital. Έχοντας πάντα ως γνώμονα τις ανάγκες των πελατών μας, προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τους συμβουλεύουμε ώστε να εξελίξουν τον τρόπο που δουλεύουν, αξιοποιώντας στο μέγιστο τις δυνατότητες του internet.

Αποστολή μας

Αποστολή της EtherLogic αποτελεί η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε Web, Mobile development και Digital Marketing, που αποσκοπούν στην σωστή προβολή των πελατών μας, αλλά και στην αύξηση των πωλήσεων τους. Για να το πετύχουμε αυτό, χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και τις βέλτιστες πρακτικές για την υλοποίηση των έργων μας.

Όραμα μας

Επιθυμούμε οι πελάτες μας να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου, ώστε να επιτυγχάνουν ευκολότερα τους επιχειρηματικούς τους στόχους, παρέχοντας κι αυτοί με την σειρά τους τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες στους πελάτες τους.