Mobile Applications

Κάνουμε την ιδέα σου εφαρμογή

Λύσεις για όλες τις πλατφόρμες

Η ομάδα της EtherLogic, με τις εξειδικευμένες γνώσεις και το υψηλό επίπεδο κατάρτισης, μπορεί να αναλάβει την ανάπτυξη οποιασδήποτε Mobile εφαρμογής από εμπορικές εφαρμογές για eshops μέχρι σύνθετες εφαρμογές που χρησιμοποιούν λειτουργίες του κινητού (camera, gps κ.τ.λ. ).
Μοιραστείτε την ιδέα σας για την δική σας Mobile App. Θα σχεδιάσουμε μαζί το πλάνο για την δημιουργία και το λανσάρισμα της εφαρμογής ενώ παράλληλα θα χαράξουμε μαζί τις στρατηγικές για της επιτυχία.

Συγκεκριμένα:
 • Θα αναλύσουμε μαζί τις ανάγκες του κοινού στόχου και θα καθαρίσουμε την δομή το περιεχόμενο και τα functionalities της εφαρμογής
 • Θα καθορίσουμε την διαφοροποίηση στο design και την λειτουργία ανά πλατφόρμα
 • Θα διαμορφώσουμε μαζί την στρατηγική κυκλοφορίας και λανσαρίσματος (Mobile App launch plan)
 • Θα δημιουργήσουμε μαζί σας ένα πλάνο επικοινωνίας και διαφήμισης για την προβολή της εφαρμογής
Η ομάδα της Etherlogic μπορεί να μετατρέψει μια καλή ιδέα σε μια σύγχρονη και εικαστικά άρτια εφαρμογή.

 • Μαζί σχεδιάζουμε το user interface ώστε να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό και μοντέρνο application.
 • Δίνουμε έμφαση στην ευκολία πλοήγησης ενώ παράλληλα προσθέτουμε τις λειτουργίες ανά οθόνη με τρόπο που δημιουργεί μοναδικό user experience κατευθύνοντας ουσιαστικά το χρήστη ώστε να κάνει ενέργειες που επιθυμούμε.
Η διαδικασία υλοποίησης απαιτεί ικανότητα στο development, δημιουργικότητα και βαθιά γνώση των τεχνολογιών. Ανεξάρτητα από το είδος της εφαρμογής που επιθυμείτε να υλοποιήσετε τα παραπάνω στοιχεία είναι απαραίτητα για την επιτυχία.

Η ομάδα μας έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να δημιουργήσει τις πλέον απαιτητικές εφαρμογές. Παράγουμε κώδικα ενσωματώνοντας διάφορες λειτουργίες και ενοποιήσεις με τρίτες υπηρεσίες, παρέχοντας σας την δυνατότητα να κάνετε πράξη και την πιο σύνθετη ιδέα project.
Δοκιμάζουμε και υλοποιούμε αλλαγές μέχρι να καταλήξουμε στο βέλτιστο αποτέλεσμα. Το έργο μας δεν ολοκληρώνεται παρά μόνο αν όλα λειτουργούν άψογα. Χρησιμοποιούμε σε όλα τα στάδια υλοποίησης τακτικούς ελέγχους ποιότητας ώστε να εξασφαλίσουμε υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα.

Deployment
Οι εφαρμογές που υλοποιούμε είναι απόλυτα συμβατές με τα guidelines της Google και της Apple διευκολύνοντας τα στάδια ελέγχου δοκιμών και δημοσίευσης στα αντίστοιχα Marketplaces.

Progressive Web Apps

Τα PWAs (Progressive Web Applications) αποτελούν το μέλλον των mobile εφαρμογών. Συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα του web development καθώς πρόκειται ουσιαστικά για websites αλλά και την ευκολία στην δημοσίευση της εφαρμογής καθώς αυτή δεν γίνεται πλέον απο τα Marketplaces (Play Store, App Store κτλπ.) σε χαμηλότερο κόστος. H etherlogic μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε την δική σας PWA εφαρμογή που να λειτουργεί άψογα σε όλες τις πλατφόρμες.

Τι τεχνολογίες μπορούμε να ενσωματώσουμε;

Η ομάδα μας έχει εμπειρία στην χρήση των ακόλουθων τεχνολογιών για την ενσωμάτωση σχετικών λειτουργιών μέσα σε mobile applications.

Native Device Features

GPS / Geolocation,
Camera & Media Capture
Native Storage
In App Browser
Access contacts/calendar
Network & Device Information
File System

3rd party integrations

Push Notifications
Google Maps
Beacons
Social Media Integration
Offline/Online DB
External Api
και άλλα πολλά...

Επικοινωνήστε μαζί μας

H EtherLogic προσφέρει υπηρεσίες web development καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες κάθε επιχείρησης ή brand για σωστή προβολή στο διαδίκτυο.Εγγυόμαστε την άρτια υλοποίηση κάθε έργου και είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε την καλύτερη δυνατή λύση και διαδικτυακή προβολή για τον στόχο που θέλετε να πετύχετε.


  Σχετικά άρθρα

  • email marketing campaign tips
   Email Marketing campaign tips
   Το Email Marketing παραμένει ένα από τα πιο αποτελεσματικά κανάλια digital marketing όσον αφορά την απόδοση επένδυσης (ROI). […]
  • Ecommerce και λιανικό εμπόριο την εποχή του Covid-19
   Δεν είναι έκπληξη πως παγκοσμίως πολλές επιχειρήσεις μετά την αιφνίδια στροφή των καταναλωτών από τα φυσικά καταστήματα στα […]
  • Είναι απαραίτητο το video marketing;
   Είναι απαραίτητο το video marketing;
   Ενώ είναι πασίγνωστο ότι η Google είναι η νούμερο 1 μηχανή αναζήτησης δεν είναι και τόσοι πολλοί που […]
  Περισσότερα