Η Google αποφάσισε να δώσει στους διαχειριστές Google+ σελίδων τη δυνατότητα να προβάλλουν insights (analytics), λεγόμενα και ως «πληροφορίες» για όσους χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα.

google+ pages insights

 

Διαβάστε ακόμα: Email Marketing στο eCommerce

Google+ Pages Insights

Η σελίδα των insights μπορεί να βρεθεί αν ο διαχειριστής συνδεθεί με το προφίλ της σελίδας, στη συνέχεια επιλέξει από το αριστερό μενού την επιλογή «My Business» και τέλος την επιλογή «Προβολή insights». Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις κύριες κατηγορίες για insights: Οι Ορατότητα (Visibility), Αφοσίωση (Engagement) και Κοινό (Audience).

Η ορατότητα δείχνει στους διαχειριστές της σελίδας τις συνολικές προβολές της, οι οποίες αποτελούνται από τις προβολές των αναρτήσεων, του προφίλ και των φωτογραφιών, αλλά και αναλυτικά τις προβολές των προηγούμενων, για διάστημα το οποίο ορίζει ο χρήστης.

Η αφοσίωση δείχνει τις προβολές και ενέργειες (σχόλια, +1s και κοινοποιήσεις) κάθε ανάρτησης της σελίδας, αλλά και συνολικά τις ενέργειες για κάθε τύπο ανάρτησης (Κείμενο και άλλα, Σύνδεσμος, Φωτογραφία, Βίντεο).

Το κοινό δείχνει πληροφορίες όπως τη χώρα, το φύλο και την ηλικία των followers της σελίδας, δηλαδή τα δημογραφικά χαρακτηριστικά. Απαιτούνται τουλάχιστον 200 followers για να εμφανιστούν πληροφορίες για το κοινό.

google+ pages insights

Διαβάστε ακόμα: Ξεκινώντας με την PPC διαφήμιση

Τέλος, για όσους θέλουν να βλέπουν τα insights της Google+ σελίδας τους σε Android, μπορούν να κατεβάσουν τη νέα εφαρμογή Google My Business από το Google Play. Σύντομα θα κυκλοφορήσει και η αντίστοιχη iOS εφαρμογή.

Για περισσότερα, δείτε ένα PDF το οποίο διέθεσε η Google για τα Google+ Insights.

[eth_contact}

 

Πηγή: GPlus Post | socialmedialife.gr

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?