Ένα άρθρο με καλό περιεχόμενο πολλές φορές αδικείται από τον τίτλο του. Κι αυτό, γιατί μέσα σε λίγες λέξεις πρέπει να εκπροσωπηθεί όλη η έκταση του άρθρου, όσο μεγάλη κι αν είναι. Το Twitter είδε μία ευκαιρία στην προηγούμενη περίπτωση και σε συνεργασία με το site των New York Times δοκίμασε μία νέα λειτουργία με ονομασία editorialized tweets.

Διαβάστε ακόμη: Δείτε τι συμβαίνει στο Internet σε 60 δευτερόλεπτα!

Τα άρθρα συνήθως έχουν ένα tweet button με το οποίο ο διαμοιρασμός γίνεται με επιλογή του τίτλου του άρθρου και ενός συνδέσμου ο οποίος οδηγεί στην αρχή του άρθρου. Με τη νέα λειτουργία, μία ή περισσότερες συγκεκριμένες φράσεις του κειμένου ενός άρθρου μπορούν να διαμοιραστούν, έχοντας μαζί τον κατάλληλο σύνδεσμο ο οποίος οδηγεί στο συγκεκριμένο σημείο του άρθρου από το οποίο έχει παρθεί η φράση, όχι από την αρχή.

editorialized tweets

Το The New York Times δοκίμασε τη λειτουργία αυτή στο συγκεκριμένο άρθρο και είδε πολύ καλά αποτελέσματα. Το άρθρο κοινοποιήθηκε σε tweets 11 φορές παραπάνω απ’ότι το μέσο άρθρο των 500 top κοινοποιημένων άρθρων του site για τον προηγούμενο μήνα.

Διαβάστε ακόμη: Πώς να διαλέξω το κατάλληλο social media platform

Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πότε θα διατεθεί η λειτουργία αυτή και στα υπόλοιπα media sites, οπότε αναμονή.

 

Hashtags: #etherlogic #twitter #socialmedia #tweets #editorializedtweets

Πηγή: Social Media Life

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?