Στο ιντερνετ, κάποια πράγματα μπορούν να στιγμαιά, μέσα σε ένα μόνο λεπτό μπορείς να διαβάσεις και να γράψεις tweets και παράλληλα να δεις μια ντουζίνα φωτογραφιών στο facebook. Αν παρακολουθήσουμε τη κίνηση των χρηστών του διαδικτύου, τι πραγματικά συμβαίνει σε 60 δευτερόλεπτα Online;

Έχοντας αυτό κατά νου σας παρουσιάζουμε ένα infograpghic με μια ενημερωμένη εικόνα με όλα όσα συμβαίνουν σε 60 δευτερόλεπτα για τη χρονιά του 2013. Ο αριθμός των videos που ανεβαίνουν στο Youtube ανέβηκε ήδη από τον Ιανουάριο του 2012 από υλικό 60 ωρών σε 72! Μέσα σε ένα χρόνο! 1.800.0000 δημοσιεύσεις γίνονται Like στο Facebook και κάθε λεπτό γράφονται 278.000 tweets!

Σας αρέσουν τα infographics; Δείτε το infographic μας για το πώς διαλέγετε το σωστό social media platform!

60 δευτερόλεπτα online – Infographic

60 δευτερόλεπτα online

Συμπέρασμα

Είναι σαφές ότι από το infographic ότι οι χρήστες του διαδικτύου σερφάρουν και αλληλεπιδρούν σε τεράστιο βαθμό στο χώρο των social media. Facebook, Twitter, YouTube, Tumblir, LinkedIn, Pinterest, Snapchat, Instagram, Blogs κυριαρχούν στις προτιμήσεις του κοινού ενώ είναι ξεκάθαρο ότι ο κόσμος δε φοβάται να κάνει αγορές από το διαδίκτυο είτε είναι βιβλία και προϊόντα είτε είναι απλά τραγούδια.

Το μέλλον της αγοράς, ο χώρος που βρίσκεται το κοινό είναι το ιντερνετ. Θέλετε να προβάλετε την εταιρεία σας ή να βελτιώσετε την παρουσία της στο διαδίκτυο; Επικοινωνείστε μαζί μας!

Hashtags: #etherlogic #infographic #60seconds #socialmedia #onlinemarketing

 

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?