Από όλες τις εφαρμογές που κυκλοφορούν σήμερα σε όλες τις πλατφόρμες, η GlobalWebIndex μας παρουσιάζει το Top 10 των εφαρμογών που χρησιμοποιούνται περισσότερο από τα 969,49 εκατομμύρια ενεργών χρηστών smartphone συσκευών. Σύμφωνα με την έρευνά τους οι social εφαρμογές κυριαρχούν στα smartphones και μάλιστα με διαφορά.

Οι social media εφαρμογές κυριαρχούν

Συγκερκιμένα το Google Maps είναι η πιο χρησιμοποιημένη εφαρμογή αφού το 54% όλου των κατόχων smartphone την ενεργοποίησε το τελευταίο μήνα! Ακολουθεί το Facebook που αν και τόσο διαδεδομένο βρίσκεται με 44% στη δεύτερη θέση. Η Google έχοντας τη πρωτιά με το Google Maps κυριαρχεί και με άλλες εφαρμογές αφού το YouTube είναι στη τρίτη θέση με 35% και το Google+ στη τέταρτη με 30%.

Το WeChat καταφέρνει να είναι το νούμερο 5 στη λίστα αφού η έρευνα της GlobalWebIndex αποκαλύπτει ότι η υπηρεσία με έδρα την Κίνα χρησιμοποιείται από το 27% των κατόχων smartphones. Την έκτη θέση μοιράζονται τρεις εφαρμογές: το twitter, το skype και το Facebook Messenger με 22% .

Το ευρέως διαδεδομένο στην Ελλάδα (και σε τεράστιο βαθμό στην Ινδία) WhatsApp χρησιμοποιείται από το 17% και καταλαμβάνει την ένατη θέση. Είναι αξιοσημείωτο ότι το WeChat και το Facebook Messenger χρησιμοποιούνται περισσότερο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η δέκατη θέση ανήκει στο Instagram που ανήκει στο Facebook αφού άγγιξε το 11%.  Το ακολουθεί το Vine του Twitter, το Foursquare, το Shazam, το Flickr και το Yelp. Όλα social media εφαρμογές…

Top 10 Apps για Smartphones

Συμπέρασμα

Τα Social Media κυριαρχούν και αποτελούν μέρος της ζωής μας. Αποτελούν ένα χώρο που βρίσκεται τεράστιο κοινό και είναι ξεκάθαρο ότι η εταιρεία σας πρέπει να έχει παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δείτε εδώ πώς να διαλέξετε το κατάλληλο social media platform για την εταιρεία σας και αν χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνείστε μαζί μας!

Hashtags: #etherlogic #socialmedia #facebook #twitter #youtube #smartphones #instagram #googlemaps #googleplus #mobilemarketing

Πηγή: Mashable

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?