Περίπου 7 χρόνια και 6 μήνες μετά τη δημιουργία του δεύτερου πιο δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, άρχισαν οι διαδικασίες ώστε να βρεθεί το Twitter στο χρηματιστήριο! Η ανακοίνωση ήρθε μέσα από το παρακάτω tweet.

Twitter στο χρηματιστήριο

 

 Το Twitter στο χρηματιστήριο!

“Υποβάλλαμε εμπιστευτικά τα σχετικά έντυπα στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) ενόψει μιας εισαγωγής στο Χρηματιστήριο.”

Ένα χρόνο λοιπόν μετά τη δημόσια εγγραφή της Facebook στο Χρηματιστήριο, πλώρη προς την ίδια κατεύθυνση έβαλε με τη σειρά του και το ανταγωνιστικό κοινωνικό δίκτυο Twitter.

Διαβάστε ακόμα: Το τέλειο tweet & Τέλειο Facebook post

Twitter στο χρηματιστήριοΠρος το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με πότε σκοπεύει να εισαχθεί στο Χρηματιστήριο, ωστόσο το πρώτο βήμα έχει γίνει.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Goldman Sachs θα αναλάβει να οδηγήσει το Twitter μέχρι την IPO του και η διαπραγμάτευση της μετοχής του θα γίνεται στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Χάρη στο JOBS Act που άρχισε να εφαρμόζεται από τον Απρίλιο του 2012, το Twitter έχει το δικαίωμα να μην δημοσιεύσει κανένα οικονομικό στοιχείο, παρά μόνο 3 βδομάδες πριν την ολοκλήρωση της IPO. Προκειμένου μια εταιρεία να μπορέσει να χρησιμοποιήσει αυτό το νόμο, πρέπει να έχει λιγότερα από 0.75€ δις σε έσοδα. Έτσι, αυτό είναι και το μόνο στοιχείο που γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή για τα οικονομικά της εταιρείας.

Ποιά άλλα κοινωνικά δίκτυα θα ακολουθήσουν το Twitter στο χρηματιστήριο; Πόσο πιστεύετε θα αλλάξει το σκηνικό στα κοινωνικά δίκτυα αυτή η κίνηση του Twitter;

Hashtags: #etherlogic #twitter #socialmedia #marketing

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?