Πολύ καλά νέα για τους κατόχους YouTube καναλιών! Η λειτουργία του Live Streaming, της δυνατότητας για ζωντανή μετάδοση βίντεο μέσω ενός καναλιού στο YouTube, είναι πλέον διαθέσιμη για κανάλια με πάνω από 100 subscribers. Προηγουμένως, η δυνατότητα αυτή προϋπέθετε το κανάλι να διαθέτει πάνω από 1000 subscribers.

Live Streaming διαθέσιμο στα YouTube Channels

με 100+ subscribers!

Αν έχεις κανάλι με πάνω από 100 subscribers και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, τότε μπορείς να δοκιμάσεις να ενεργοποιήσεις το Live Streaming μέσω της σελίδας «Δυνατότητες» (Features) και μέσω της επιλογής «Ενεργοποίηση» (εφόσον είναι διαθέσιμη), δίπλα από την επιλογή «Ζωντανές εκδηλώσεις» (Live events).

Διαβάστε ακόμη: Embed Facebook Posts: Τα δημόσια posts αποκτούν τη δυνατότητα ενσωμάτωσης!

Άλλες Νέες Δυνατότητες

Εκτός όμως του Live Streaming, οι ιδιοκτήτες απλών καναλιών αποκτούν τρεις ακόμη λειτουργίες, οι οποίες προηγουμένως ήταν διαθέσιμες μονάχα για κανάλια συνεργάτες του YouTube. Πρώτον, τη δυνατότητα να ορίζουν οι ίδιοι ένα δικό τους thumbnail image (μικρογραφία εικόνας) ως προεπισκόπηση ενός βίντεο. Δεύτερον, να δημιουργούν annotations (σχόλια) μέσα στο βίντεο, τα οποία μπορούν να περιέχουν συνδέσμους οι οποίοι θα οδηγούν τους θεατές εκτός YouTube, σε sites όπως για παράδειγμα online καταστήματα. Τρίτον, να δημιουργούν playlists ως series, έτσι ώστε ένα βίντεο να οδηγεί στη συνέχεια αυτού ή και να προβάλει το προηγούμενο βίντεο, όταν ο χρήστης το επιλέγει μέσα από μία αναζήτηση.

Θέλετε βοήθεια για τη δημιουργία videos με εντυπωσιακά εφέ; Θέλετε να αναδείξετε με ξεχωριστά promos το λογότυπό σας, την εταιρεία σας, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας; Επικοινωνείστε μαζί μας!

Πηγή: YouTube Creator Blog

Hashtags: #etherlogic #youtube #socialmedia #subscribers

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?