Η δημοφιλής πλατφόρμα θα επεκτείνει τις δυνατότητες χρήσης βίντεο στα social media μέσα από την εξαγορά του Snappy TV.

Το Twitter επεκτείνεται στην «κοινωνική τηλεόραση». Η εταιρεία ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα εξαγοράσει τη Snappy TV, μια νέα εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο που παράγει λογισμικό για γρήγορη επεξεργασία ζωντανού βίντεο και τηλεόρασης σε σύντομα αποσπάσματα.

Η τεχνολογία του SnappyTV ήδη χρησιμοποιείται από μάρκες και εταιρείες μέσων ενημέρωσης για τη δημοσίευση βίντεο στο Twitter, συμπεριλαμβανομένων των αποσπασμάτων ειδήσεων και αθλητικών γεγονότων.

social media twitter snappy tv

«Καθώς το Twitter έχει εξελιχθεί σε σύντροφο για τα ζωντανά γεγονότα και τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, το SnappyTV θα βοηθήσει τους εταίρους και τα εμπορικά σήματα να προσφέρουν καλύτερα βίντεο στους συνδρομητές», δήλωσε σε μια δημοσίευση σε blog ο Μπαλτζίτ Σινγκ, διευθυντής διαχείρισης προϊόντων του Twitter.

Διαβάστε ακόμα: Το Facebook Θα Χρησιμοποιεί Το Ιστορικό Του Browser Για Διαφημίσεις

Το SnappyTV δήλωσε ότι η συμφωνία θα βασιστεί στις υφιστάμενες σχέσεις μεταξύ των δύο εταιρειών, μέσω του οποίου οι χρήστες του Διαδικτύου «έχουν τη δυνατότητα να στραφούν στο Twitter για δουν στιγμιότυπα από σημαντικά γεγονότα, από παγκόσμια πρωταθλήματα και τηλεοπτικές εκπομπές μέχρι τις προεδρικές εκλογές, για να αναφέρουμε μερικά».

Οι εταιρείες δεν αποκάλυψαν την τιμή εξαγοράς από το Twitter.

Η συμφωνία έρχεται σε συνέχεια των εξαγορών από το Twitter νωρίτερα αυτό το χρόνο της γαλλικής εταιρείας Mesagraph και της SecondSync του Ηνωμένου Βασιλείου, οι οποίες παρέχουν στοιχεία για τις συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά στην τηλεόραση. Το Twitter έκανε μια είσοδο στον χώρο του βίντεο τον περασμένο χρόνο με τα αποκαλυπτήρια του Vine, μιας εφαρμογής για την ανταλλαγή σύντομων αποσπασμάτων βίντεο.

Ωστόσο, το Twitter δυσκολεύεται να διατηρήσει τη δυναμική αύξησης χρηστών τον τελευταίο καιρό. Οι μετοχές της εταιρείας έχουν πέσει σχεδόν 40% το τρέχον έτος, καθώς και ο γενικός διευθυντής Άλι Ροουγκάνι παραιτήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Πηγή: Fortunegreece.gr

 

Hashtags: #etherlogic #social #media #twitter #snappy social media twitter snappy tv

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?