Τa Social media έχoυν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν σήμερα οι επιχειρήσεις. Το Twitter είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα social media και χρησιμοποιείται καθημερινά από 200 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Τα κορυφαία tweets προσελκύουν τεράστιο αριθμό followers, επομένως έχει γίνει ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία της επικοινωνίας των επιχειρήσεων παγκοσμίως.

Το tweet πρέπει να έχει engaging περιεχόμενο που να είναι σχετικό και ενδιαφέρον. Και επειδή μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, το να ενσωματώνετε μια εικόνα στα tweet σας, αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας του. Ακόμη και οι απλές ή συνηθισμένες εικόνες μπορούν να προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις. Με το “Retweet” και το “Favorite” μπορείτε και σεις να προσθέσετε αξία στο περιεχόμενο ή στο tweet που δημοσιεύεται από άλλους.

social media marketing twitter for small business

Εάν είστε νέοι στο Twitter, χρησιμοποιήστε hashtags σχετικά με την επιχείρησή σας, τις υπηρεσίες σας ή τον κλάδο σας. Αφού λοιπόν πρώτα βρείτε τα πεδία των συζητήσεων που σας αφορούν, θα πρέπει να εντοπίσετε και σχετικούς με εσάς χρήστες και να τους ακολουθήσετε.

Διαβάστε ακόμα: Επιλέγοντας τον κατάλληλο διαφημιστικό στόχο στο Facebook

Σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter είναι πολύ ισχυρό για το branding και την ανάπτυξη της επιχείρησης. Ο λόγος είναι ότι παρέχει σε όλους τους χρήστες πολύ περισσότερες δυνατότητες για να σχεδιάσουν τη σελίδα τους. Πολύ σημαντικό ρόλο στην προσέλκυση των followers παίζει επίσης και η εικόνα που θα χρησιμοποιηθεί στο προφίλ ενός λογαριασμού.

Αναμφίβολα το Twitter μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε το traffic στο website σας. Εάν ασχολείστε με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τότε το Twitter μπορεί να σας βοηθήσει στο λανσάρισμα νέων προϊόντων. Να θυμάστε ότι το περιεχόμενο των tweets παίζει το σημαντικότερο ρόλο στην προσέλκυση επισκεπτών, γι’ αυτό μην το χρησιμοποιείτε άσκοπα.

Εσείς, χρησιμοποιείτε το Twitter για να προωθήσετε την επιχείρησή σας;

Αν θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι με όλα όσα αφορούν το internet marketing, γραφτείτε τώρα στο Newsletter της EtherLogic. Αν χρειάζεστε βοήθεια για να προωθήσετε την εταιρεία σας στο διαδίκτυο, επικοινωνήστε μαζί μας!

 

Γιώργος Καλαϊτζής @ EtherLogic

Hashtag: #etherlogic #social #media #marketing #twitter #small #business social media marketing

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?