Στο πλαίσιο συνεχούς βελτίωσης των εφαρμογών και των δυνατοτήτων που παρέχει το Facebook, φέρεται να εξετάζει μια νέα υπηρεσία η οποία στοχεύει να διευκολύνει όσους δεν έχουν τον επιθυμητό χρόνο να διαβάζουν τα άρθρα που τους ενδιαφέρουν.

Ο λόγος για τη λειτουργία «Save for later reading» την οποία σύμφωνα με διαρροές έχει στα σκαριά το Facebook και μοιάζει με το Pocket ή το Instapaper ή με παρόμοιες εφαρμογές που μπορεί να βρει κανείς στο Safari.

Διαβάστε ακόμα: Οδηγός για την δημιουργία αποτελεσματικών Landing Pages

social media marketing facebook save for later 2

Χάρη σε αυτή τη λειτουργία ο χρήστης θα μπορεί να αποθηκεύει links προκειμένου να τα ανοίξει κάποια άλλη χρονική στιγμή. Η νέα υπηρεσία ωστόσο, εμφανίζεται προς το παρόν μόνο στη mobile έκδοση του Facebook αν και το πιθανότερο είναι ότι θα κάνει την εμφάνιση της και στo Web.

social media marketing facebook save for later

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε στην παραπάνω εικόνα, η νέα λειτουργία προσθέτει ένα εικονίδιο bookmark στα posts που εμφανίζονται στο News Feed με το οποίο ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει τις είδησεις που βρίσκει ενδαφέρουσες για να τις διαβάσει αργότερα με την ησυχία του χωρίς να διακόψει την πλοήγηση του στο κοινωνικό δίκτυο.

Η νέα λειτουργία εμφανίζεται προς το παρόν μόνο στη  mobile έκδοση του Facebook αν και το πιθανότερο είναι ότι θα κάνει την εμφάνιση της και στo Web. H Facebook σχολίασε ότι δοκιμάζει συνεχώς νέες λειτουργίες αλλά για την ώρα δεν έχει να μοιραστεί κάτι μαζί μας.

Αν θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι με όλα όσα αφορούν το internet marketing, γραφτείτε τώρα στο Newsletter της EtherLogic. Αν χρειάζεστε βοήθεια για να προωθήσετε την εταιρεία σας στο διαδίκτυο, επικοινωνήστε μαζί μας!

 

Πηγή: Sofokleousin, Techgear

Hashtags: #etherlogic #socialmedia #marketing #facebook #saveforlater #fb social media marketing facebook save for later reading

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?