Νωρίτερα φέτος, βγήκε στην δημοσιότητα πως το Facebook δοκίμαζε μια νέα πλατφόρμα mobile πληρωμών που θα επέτρεπε στους χρήστες να κάνουν log-in για online συναλλαγές χρησιμοποιώντας το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Εάν είχατε αγοράσει credits σε παιχνίδια τότε ήδη οι πληροφορίες της κάρτας σας βρίσκονται αποθηκεμένες στο Facebook. Στόχος του αμερικάνικου κολοσσού είναι να εισέλθει στον πολλά υποσχόμενο κλάδο των mobile πληρωμών. Η νέα αυτή πλατφόρμα θα διευκολύνει τους χρήστες ώστε να μην εισάγουν συνεχώς τα στοιχεία της κάρτας τους.

social media marketing facebook

Σύμφωνα με το TechCrunch το Facebook ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει αυτή τη νέα δυνατότητα αρκετά σύντομα. Για αυτό το σκοπό το κοινωνικό δίκτυο σχεδιάζει συνεργασίες με το PayPal το Stripe και το Braintree για την δημιουργία κουμπιού αυτόματης συμπλήρωσης με στοιχεία του Facebook. Να σημειώσουμε πως δεν πρόκειται για νέο feature στο Facebook app αλλά επιπλέον δυνατότητα πληρωμής που οι developers θα μπορούν να χρησιμοποιούν για την δημιουργία δικών τους apps.

Διαβάστε ακόμη: B2B Marketing και Social Media

Όταν ένας χρήστης του Facebook πατάει το κουμπί, αυτόματα θα εισάγονται οι ήδη αποθηκεμένες πληροφορίες που θα υπάρχουν στο Facebook για να ολοκληρώνεται η πληρωμή. Αυτό κάνει πολύ πιο εύκολες τις αγορές χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες απλοποιώντας τις αγορές από smartphones.

Εσείς θα χρησιμοποιήσετε αυτή την νέα δυνατότητα; Αφήστε μας το σχόλιο σας.

Πηγή: TechCrunch, Business Insider, Inside Facebook

Hashtags: #etherlogic #socialmedia #marketing #online #payments social media marketing facebook

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?