Είναι πραγματικά πλέον δύσκολο να θυμηθεί κανείς την προ-ίντερνετ εποχή. Την εποχή κατά την οποία απουσίαζε το web από την καθημερινότητα μας. Το world wide web υπάρχει απο τις αρχές τις δεκαετίας του ’90 και συνεχώς εξελίσσεται. Όσο αναβαθμίζεται τόσο γίνεται αναπόσπατο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Ιδιαίτερα με την χρήση των smartphones και των tablets η χρήση του αυξήθηκε κατακόρυφα. Είναι λοιπόν απαραίτητο, όσο εξελίσσεται με τα χρόνια ο ίδιος ο παγκόσμιος ιστός, να φροντίζουμε η ιστοσελίδα μας παραμένει σύγχρονη, ενημερωμένη και συμβατή με τις νέες τεχνολογίες. Ίσως λοιπόν, έφτασε η ώρα να κάνετε μια ανανέωση website. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα παρακάτω κριτήρια:

Ανανέωση website

Έχουν οι ανταγωνιστές σας καλύτερο website;

Είναι αρκετά σημαντικό να παρακολουθούμε ιστοσελίδες ανταγωνιστών μας. Σε καμία περίπτωση δεν εννοώ να τους αντιγράφουμε. Αλλά καλό είναι να έχουμε μια καλή ιδέα για το τι κάνουν ώστε να παίρνουμε ιδέες για να βελτιώσουμε και το δικό μας website. Αν για παράδειγμα οι ανταγωνιστικές προς εμάς ιστοσελίδες έχουν υιοθετήσει το λεγόμενο «social media integration», έχουν δηλαδή εντάξει στις σελίδες τους τρόπους διασύνδεσης και διάδρασης με το Facebook ή το Twitter τότε θα πρέπει αρχίσετε να σκέφτεστε το ενδεχόμενο να το εφαρμόσετε και εσείς.

Διαβάστε ακόμα: Ποια social media ταιριάζουν στην επιχείρηση μας;

Είναι το website σας φιλικό προς τις mobile συσκευές;

Με πάνω από 60% του παγκόσμιου browsing να γίνεται από mobile συσκευές, είναι πραγματικά αδιανόητο το website μας να μην «παίζει» σε όλες τις οθόνες. Καλό θα ήταν να ζητήσετε την γνώμη ειδικών ώστε να σας προτείνουν την βέλτιστη λύση.

Διαβάστε ακόμα: Responsive Web Design: Για να «παίζει» το site σε όλες τις οθόνες

Ανανέωση website

Λαμβάνεται σφάλματα κώδικα κατά την πλοήγηση σας στο site σας;

Αυτό είναι αρκετά βασικό. Καλό θα ήταν να ερευνήσετε όλες τις σελίδες του website σας για να εντοπίσετε πιθανά σφάλματα στον κώδικα. Είναι αρκετά συνηθισμένο να μην αντιλαμβανόμαστε άμεσα προβλήματα σε scripts.

Έχει το site σας παλιές πληροφορίες;

Μου έχει συμβεί να επισκεφτώ site επιχείρησης που έχει αλλάξει διεύθυνση της έδρας τις εταιρίας 6 μήνες και κανείς να μην έχει φροντίσει να ενημερώσει την ιστοσελίδα. Είναι εξαιρετικά κακό για την εικόνα της επιχείρησης σας να είναι εμφανές πως δεν έχετε ενημερώσει το περιεχόμενο για αρκετά μεγάλο διάστημα. Καλό είναι να ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα αν οι πληροφορίες της ιστοσελίδαε σας είναι πρόσφατες όπως πχ. παλιές προσφορές, παλιά στοιχεία επικοινωνίας, στοιχεία συνεργατών που δεν είναι πλέον στην εταιρεία κλπ. Αν πραγματικά δεν έχετε χρόνο να το κάνετε καλό θα ήταν να ζητήσετε την συνδρομή κάποιου ειδικού.

Ακόμα και αν δεν χρειάζεστε νέα ιστοσελίδα πρέπει πάντα να φροντίζετε να είστε ενημερωμένοι. Φροντίστε από καιρό σε καιρό να κάνετε ένα ρετουσάρισμα της σελίδας σας και να διορθώνετε πιθανά λάθη που έχετε. Οι νέες τεχνολογίες πραγματικά μπορούν να βελτιώσουν την εικόνα της, να αναβαθμίσουν κατά πολύ το user experience και να αυξήσουν τις πωλήσεις σας.

Διαβάστε ακόμη: Τα κυριότερα trends στο web design για το 2013

Ανανέωση website από την EtherLogic

Στην EtherLogic μπορούμε να ανανεώσουμε το website σας σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα ώστε η σελίδα σας να είναι σύργχρονη και ανταγωνιστική! Η δικιά σας σελίδα είναι ενημερωμένη; Παίζει σε όλες τις οθόνες; Έχει διασύνδεση με τα social media; Αφήστε μας το σχόλιο σας για το θέμα.

Αν αισθάνεστε πως χρειάζεστε μερικές αλλαγές και ψάχνετε συμβουλές, ζητήστε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Hashtags: #etherlogic #webdesign #website #responsive_web_design #socialmedia #onlinemarketing

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?