Το email αποτελεί ένα από τα βασικά εργαλεία για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να προβληθεί σωστά στο διαδίκτυο. Για αυτό το λόγο η EtherLogic δημιούργησε την νέα υπηρεσία EtherMail που φιλοδοξεί να γίνει απαραίτητη σε κάθε επιχείρηση και σε κάθε marketer που επιθυμεί να επιτύχει στον τομέα αυτό. Η EtherMail πρακτικά είναι μια υπηρεσία που παρέχει στους χρήστες την δυνατότητα να αποστείλουν εύκολα και μαζικά emails.

Μέσα στην πλατφόρμα ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να σχεδιάσει εύκολα την δικιά του καμπάνια να επεξεργαστεί το περιεχόμενο του email του να διαχειριστεί τις λίστες με τους παραλήπτες αλλά και να αναλύσει την επίδοση της καμπάνιας του βλέποντας και εξάγοντας τα στατιστικά με όλους τους χρήσιμους δείκτες σε excel.

Ας δούμε αναλυτικότερα την μπορεί κάποιος να κάνει μέσα στην Ethermail.

Διαχείριση λίστας

Ο χρήστης της υπηρεσίας έχει την δυνατότητα να εισάγει χειροκίνητα ή μαζικά λίστες με τους παραλήπτες. Παρέχεται η δυνατότητα αυτόματης διαγραφής από τις λίστες των unsubscribes, αλλά και των bounces και των χρηστών που κάνουν mark as spam, στοιχεία απαραίτητα για να σας βοηθήσουν να κρατήσετε την λίστα σας όσο το δυνατόν πιο υγιή.

Παρέχεται επίσης η δυνατότητα εισαγωγής custom fields για καλύτερη διαχείριση της λίστας αλλά και η δημιουργία autoresponders.

Δημιουργία Καμπάνιας

Με μια διαδικασία μερικών μόνο κλίκς ο χρήστης μπορεί εύκολα να δημιουργήσει μια νέα καμπάνια. Αφού ορίσει το θέμα του email, τον λογαριασμό, και το όνομα του αποστολέα, έχει την δυνατότητα να ανεβάσει το περιεχόμενο του email του και να το τροποποιήσει σε HTML χρησιμοποιώντας έναν WYSIWYG editor.

Στην συνέχεια επιλέγει το κοινό στο οποίο στοχεύει διαλέγοντας ανάμεσα από τις λίστες που διαθέτει. Τέλος έχει την δυνατότητα να αποστείλει την καμπάνια του άμεσα ή να την προγραμματίσει για μεταγενέστερη ημερομηνία και ώρα.

email marketing ethermail

Αναφορά καμπάνιας

Μετά την αποστολή της κάθε καμπάνιας ο χρήστης έχει την δυνατότητα να δει όλους του βασικούς δείκτες για να αξιολογήσει την αποτελεσματικότητα της καμπάνιας του.

email marketing ethermail

Συγκεκριμένα μπορεί να βρει πληροφορίες για:

  • Opened
  • Not opened
  • Clicked a link
  • Unsubscribed
  • Bounced
  • Marked as spam

Επιπλέον ο χρήστης έχει την δυνατότητα να δει ποια links έχουν πατηθεί αλλά και από ποιες χώρες προέρχονται οι παραλήπτες του μηνύματος του.

email marketing ethermail

Τέλος μπορεί να εξάγει τα αποτελέσματα σε excel για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία για την ανάλυση του.

Αν θέλετε και εσείς να χρησιμοποιήσετε την νέα υπηρεσία της EtherLogic επισκεφτείτε την EtherMail.gr και συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο 211.8002044

Αν θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι με όλα όσα αφορούν το internet marketing, γραφτείτε τώρα στο Newsletter της EtherLogic. Αν χρειάζεστε βοήθεια για να προωθήσετε την εταιρεία σας στο διαδίκτυο, επικοινωνήστε μαζί μας!

 

Hashtags: #EtherLogic #EtherMail #email #marketing email marketing

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?