Το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο σχεδιάζει να εισάγει τα δικά του Trending Topics. Αυτά θα εμφανίζονται στο News Feed του κάθε χρήση. Η είδηση αυτή έρχεται δύο μήνες μετά τον ερχομό των hashtags στο Facebook.

Όπως δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Facebook, αυτό το feature είναι υπό ανάπτυξη και εμφανίζεται μόνο σε ένα μικρό ποσοστό των χρηστών.

We are running a small test of a unit on News Feed that displays topics currently trending on Facebook. Right now it’s only available to a small percentage of US users and it is still in the early stages of development. We will share more details down the line if we decide to roll it out more widely.

Παρόλο που χρησιμοποιεί την έκφραση “if we decide to roll it out”, δε θα αποτελέσει έκπληξη αν τελικά αρχίσει να το προσφέρει σε όλους. Είναι ένα feature που εκμεταλλεύεται τα hashtags και σίγουρα θα φανεί χρήσιμο στον καθένα.

Διαβάστε ακόμη: 5 τρόποι για να αποκτήσετε νέους followers στο twitter

Το θέμα είναι το πότε θα έρθουν τα Trending Topics. Ας μην ξεχνάμε πως για να βγάζει ο αλγόριθμος ακριβή αποτελέσματα, ένα σημαντικό μερίδιο των χρηστών θα πρέπει να αρχίσει να χρησιμοποιεί τα hashtags. Και για κάτι τέτοιο ίσως το Facebook να χρειάζεται λίγο χρόνο παραπάνω.

Πείτε μας την γνώμη σας πανω στο θέμα, αφήστε μας ένα σχόλιο.

 

Πηγή: Away

Hashtags: #etherlogic #socialmedia #facebook #trending

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?