Το twitter αποτελεί ένα από τα σημαντικότερά κομμάτια στο παζλ των social media. Το να αποκτήσει κανείς αρκετούς followers δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί χρόνο, προσπάθεια, αφοσίωση και συνέπεια. Ακολουθούν πέντε βασικά tips για να προσελκύσετε νέους followers και να αυξήσετε την προβολή σας.

Τουιτάρετε πιο συχνά

Είναι σημαντικό να τουιτάρετε σε καθημερινή βάση και παραπάνω από μια φορά. Η λογική είναι απλή όσο πιο συχνά κανείς τουιτάρει τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να λάβει retweets, replies και fav’s το οποίο σημαίνει και μεγαλύτερη προβολή.

twitter followers

Τουιτάρετε σχετικό περιεχόμενο

Μην το παρακάνετε με αστεία και φωτογραφίες άσχετες προς το περιεχόμενο που ενδιαφέρει το κοινό σας. Αν κάποιος σας ακολουθεί γιατί είστε καλός γνώστης των οικονομικών και δημοσιεύετε ενδιαφέρον περιεχόμενο για την οικονομία δεν είναι σίγουρο ότι θα ενδιαφέρεται και για τα ανέκδοτα σας ή τις φωτογραφίες της γάτας σας. Φυσικά και είναι καλό να τουιτάρουτε κάποιες φορές σε πιο χαλαρή διάθεση αλλά αν θέλετε να αποκτήσετε followers που παίρνουν στα σοβαρά αυτά που γράφετε πρέπει το περιεχόμενο που μοιράζετε να είναι σχετικό.

Διαβάστε ακόμα:Έρχονται τα editorialized tweets

Συμμετέχετε σε συζητήσεις

Για να αυξήσετε την προβολή σας στο Twitter μην διστάσετε να εμπλακείτε σε συζητήσεις ή ακόμα ακόμα και σε debates. Όσο μεγαλύτερο είναι το κοινό σε αυτές τόσο μεγαλύτερη είναι και η προβολή σας. Και σε αυτή την περίπτωση έχετε περισσότερες πιθανότητες για retweets, replies και fav’s. Μην παραλείπετε την χρήση των hashtags με το σύμβολο # για να συμμετέχετε σε δημόσιες συζητήσεις.

Μην διστάζετε να κάνετε follow και follow back

Ο πιο σίγουρος τρόπος για να κερδίσετε followers είναι να κάνετε follow πρώτα εσείς κάποιους. Ο περισσότερος κόσμος θα σας κάνει follow back. Φροντίστε να ακολουθήσετε τους κατάλληλους ανθρώπους. Αυτούς δηλαδή που ανήκουν στο κοινό που στοχεύετε.

Χρησιμοποιείστε αυτοματισμούς

Μπορεί να είστε πολυάσχολοι και το να τουιταρετε να περνάει σε δεύτερη μοίρα στην καθημερινότητα σας. Να θυμάστε όμως, πως αν δεν δίνετε σημασία στους followers σας αργά ή γρήγορα δεν θα δίνουν και αυτοί. Υπάρχει η λύση με τα αυτοματοποιημένα tweets. Χρησιμοποιήστε τέτοιου είδους υπηρεσίες και προγραμματίστε τα τουιτ σας κάθε πρωί ώστε να μην το παραμελήσετε αργότερα μέσα στην μέρα.

 

Hashtags: #etherlogic #twitter #socialmedia #tips

 

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?