Αδιαμφισβήτητα τα Social Media είναι το μεγαλύτερο trend των τελευταίων ετών και σίγουρα πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Internet Marketing των περισσοτέρων επιχειρήσεων. Εάν έχουν την δύναμη να ρίχνουν καθεστώτα στην Μέση Ανατολή, τότε φανταστείτε την επιρροή που μπορούν να έχουν τα Social Media στο brand, στην εμπορική σας επικοινωνία ακόμα και στον τρόπο λειτουργίας της ίδιας σας της επιχείρησης.

Οι εξελίξεις ωστόσο είναι τόσο καταιγιστικές που είναι σχετικά δύσκολο για κάποιον που δεν ασχολείται επαγγελματικά να τις ακολουθήσει. Η ομάδα της EtherLogic βάζει την επιχείρηση σας μπροστά από τον ανταγωνισμό με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στο χώρο του Social Media Marketing.

Social Media Moderation

Η αλληλεπίδραση και η επικοινωνία του κοινού με τις σελίδες των επιχειρήσεων στα κοινωνικά δίκτυα είναι 24/7. Για αυτό είναι αναγκαίο να υπάρχει έλεγχος του τι δημοσιεύεται σε αυτές αλλά και τι σχόλια συγκεντρώνονται εκεί. Είναι απαραίτητο να υπάρχει άμεση απάντηση σε σχόλια απορίες ή παρατηρήσεις πελατών αλλά και διαχείριση κακόβουλων ή προσβλητικών σχολίων.

Η ομάδα της EtherLogic μπορεί να διαχειριστεί για λογαριασμό της επιχείρησης σας (το λεγόμενο Social Media Moderation) του λογαριασμούς σας στα κοινωνικά δίκτυα που επιθυμείτε να έχετε παρουσία. Διασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή και άμεση επικοινωνία του brand σας με το κοινό σας.

Από κοινού δημιουργούμε στόχους σε συνάφεια με την δική σας στρατηγική και παρακολουθούμε και αναλύουμε τις επιδόσεις της επιχείρησης σας και αναπροσαρμόζουμε το μείγμα ενεργειών μας.

Social Media Account Setup & Optimization

Η ομάδα της EtherLogic με τεράστια εμπειρία στη δημιουργία και σχεδιασμό σελίδων σε όλα τα Social Media εγγυάται την ισχυρή παρουσία και της δική σας επιχειρήσεις. Αναλαμβάνουμε την δημιουργία ή επανασχεδιασμό των σελίδων της επιχείρησης σας στα κυριότερα Social Media όπως Facebook, Twitter, Google+, Pinterest και Instagram.

Facebook Applications

Με τη δημιουργία Facebook application (εφαρμογές Facebook) δίνεται η δυνατότητα να να εντάξουμε στην Fanpage μιας επιχείρησης διαδραστικές (interactive) εφαρμογές, όπως παιχνίδια, διαγωνισμούς, ψηφοφορίες κ.ά., που θα ενδυναμώσουν το brand, αλλά και θα προσελκύσουν νέους «φίλους» (fans και likes).

Τα Facebook Applications προσφέρουν σε μια fanpage:

  • δημιουργία Viral effect στης διαφημιστικές ή προωθητικές ενέργειες
  • ενίσχυση των πωλήσεων με την χρήση ειδικών προσφορών σε συμμετέχοντες του διαγωνισμού
  • δημιουργία λίστας δυνητικών πελατών
  • αύξηση του Organic Reach χωρίς παράλληλη αύξηση των εξόδων σε διαφήμιση
  • ενίσχυση του Brand
  • αύξηση Fans και επισκεψιμότητας

Η EtherLogic αναλαμβάνει να δημιουργήσει επαγγελματικά Facebook Applications υπό τη μορφή διαγωνισμών, Quiz, Παιχνιδιών, Mini-Sites, E-Shops και όχι μόνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για σχεδιάσουμε μαζί τις επόμενες ενέργειες σας στα Social Media. Επισκεφτείτε το Blog μας και να παρακολουθείστε νέα, συμβουλές και βέλτιστες πρακτικές για τα Social Media και για το Internet Marketing γενικότερα.

ΑΡΘΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ SOCIAL MEDIA ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΑΣ

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?