Το Twitter εγκαινιάζει δύο νέα mobile χαρακτηριστικά – τη δυνατότητα να συμπεριλαμβάνετε έως και τέσσερις φωτογραφίες σε ένα ξεχωριστό tweet και τη δυνατότητα να κάνετε tag άλλους χρήστες στις φωτογραφίες ενώ παράλληλα ετοιμάζει αλλαγές και στα replies καταργώντας την χρήση του συμβόλου @.

Με την τελευταία αναβάθμιση του, το Twitter ακολουθεί τα βήματα του Facebook και του Instagram τα οποία εδώ και καιρό έχουν επιτρέψει στους χρήστες τους να κάνουν tag ο ένας τον άλλον στις φωτογραφίες και να δημοσιεύουν ολόκληρα άλμπουμ. Έτσι, από εδώ και πέρα όταν βάζετε τέσσερις φωτογραφίες σε ένα tweet, αυτό θα δημιουργήσει αυτόματα ένα κολάζ που θα προβάλλεται στα iPhone, Android και twitter.com.

social media marketing twitter features

Στο μεταξύ το Twitter πειραματίζεται με μια νέα έκδοση του Android app του που αφαιρεί τα replies με το @ εντελώς. Έτσι, είναι πολύ πιθανό στο άμεσο μέλλον να καταργήσει τη χρήση του πολύ δημοφιλούς συμβόλου @ για πάντα.

Διαβάστε ακόμα: 5 Tips για να προσελκύσετε νέους followers στο Twitter

Οι αλλαγές έχουν ήδη ξεκινήσει και το Twitter έχει ήδη αρχίσει να καταργεί σταδιακά τις απαντήσεις στο Android alpha test group app του. Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει τις αλλαγές όπου η συζήτηση εξελίσσεται χωρίς το σύμβολο @, όπως δηλαδή γίνεται στο Facebook και στο Google Plus.

social media marketing twitter features

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Twitter απαλλάσσεται από τα παλιά χαρακτηριστικά. Το ίδιο είχε συμβεί παλαιότερα με το RT (το χειροκίνητο retweet στην πλατφόρμα). Οι παλιοί λάτρεις του Twitter μπορεί να βρουν ενοχλητικές αυτές τις αλλαγές που σκοπό έχουν να απλουστεύσουν το Twitter και να το ωθήσουν να αναπτυχθεί.

Αν θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι με όλα όσα αφορούν το internet marketing, γραφτείτε τώρα στο Newsletter της EtherLogic. Αν χρειάζεστε βοήθεια για να προωθήσετε την εταιρεία σας στο διαδίκτυο, επικοινωνήστε μαζί μας!

 

Γιώργος Καλαϊτζης @EtherLogic

 

Hashtags: #etherlogic #social #media #marketing #twitter social media marketing twitter features

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?