Στην EtherLogic δίνουμε βαρύτητα στην δημιουργία φιλικών προς τις μηχανές αναζήτησης ιστοσελίδων. Το SEO (search engine optimization) είναι ένας τομέας συνεχώς μεταβαλλόμενος που απαιτεί διαρκή παρακολούθησή.

Αναλαμβάνουμε τον επανασχεδιασμό υπάρχουσας ιστοσελίδας για να βελτιστοποιήσουμε την εμφάνιση της στις μηχανές αναζήτησης. Μετά την ανάλυση της ιστοσελίδα σας θα επιλεγεί το μείγμα ενεργειών που πρέπει να γίνουν ώστε να ανέβει ψηλά στα αποτελέσματα και να αυξηθεί η οργανική επισκεψιμότητα στο site σας.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ένα στρατηγικό πλάνο SEO το οποίο πρέπει να είναι ενταγμένο στην γενικότερη στρατηγική Marketing του εκάστοτε πελάτη. Για αυτό μαζί αναλύουμε τον ανταγωνισμό σας και θέτουμε τους στόχους που συστηματικά θα πρέπει να πετύχουμε.

Το πλάνο SEO της Etherlogic περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια:

Situation Analysis

Στο στάδιο αυτό κάνουμε μια αρχική εκτίμηση της υπάρχουσας κατάστασης. Μελετάμε τις ιδιεταιρότητες του κλάδου αλλά και της επιχείρησης σας και κάνουμε μια συγκριτική ανάλυση του ανταγωνισμού σε επίπεδο SEO. Επιπλέον κάνουμε και μια ανάλυση του Website σας ώστε να εκτιμήσουμε τις ανάγκες σας σε τεχνικό επίπεδο.

Επιλογή Keywords

Στην συνέχεια προβαίνουμε στο λεγόμενο Keyword analysis και επιλέγουμε τα βασικά keywords που πρέπει να στοχεύσουμε.

Δημιουργία Πλάνου SEO

Αφού έχουν ολοκληρωθεί τα 2 προηγούμενα στάδια μπορούμε πλέον να καταρτίσουμε ένα πλάνο το οποίο θα περιλαμβάνει ξεκάθαρους μετρήσιμους στόχους, αναλυτική περιγραφή των ενεργειών που πρέπει να υλοποιηθούν καθώς και ένα χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.

Υλοποίηση Onpage SEO

Σε αυτό το στάδιο περιλαμβάνονται όλες οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε το website σας να βελτιστοποιηθεί Ενδεικτικά περιλαμβάνει καθαρισμό του κώδικα (code hygiene) από κάποια σφάλματα, εισαγωγή σχετικών tags (title, meta, open graph), εσωτερικά links, βελτίωση ταχύτητας φόρτωσης σελίδας (speed optimisation) βελτιστοποίηση προβολής σε διαφορετικές οθόνες.

Υλοποίηση Off Page SEO

Σε αυτό το στάδιο υλοποιούμε το λεγόμενο Link building, την τοποθέτηση δηλαδή links σε τρίτες ιστοσελίδες που να οδηγούν στο site σας.

Αν αντιλαμβάνεστε την δυναμική των μηχανών αναζήτησης και επιθυμείτε να προβληθείτε σωστά εκεί επικοινωνήστε μαζί μας.

ΑΡΘΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ SEARCH ENGINE OPTIMIZATION ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΑΣ

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?