Η Google έκανε διαθέσιμους σε όλους τους ανανεωμένους της Χάρτες στην web έκδοση που είναι σχεδιασμένοι από την αρχή. Οι χρήστες δε χρειάζεται πλέον να κάνουν κανενός είδους request, αλλά ένα απλό sign up στο account τους από το maps.google.com/preview ώστε να έχουν πρόσβαση στην ανανεωμένη εφαρμογή. Στη συνέχεια, θα κληθούν να πατήσουν το «Try now», ώστε να οδηγηθούν στο νέο application. Μετά από αυτό κάθε φορά που επισκέπτονται στοmaps.google.com θα οδηγούνται στο google.com/maps/preview με τους νέους χάρτες.

Με τον ίδιο τρόπο, οι χρήστες που έχουν ακόμη την παλιά έκδοση των χαρτών θα βλέπουν την επιλογή «Get the New Google Maps» στην αριστερή πλευρά της σελίδας, ώστε να πραγματοποιήσουν τη μετάβαση.

Ταυτόχρονα, κυκλοφόρησε την δεύτερη έκδοση των Google Maps για iOS που υποστηρίζει και iPad ενώ πριν λίγες μέρες υπήρξε ενημέρωση και στην android εφαρμογή. Για να δοκιμάσεις τους νέους χάρτες πρέπει να μπεις εδώ και να κάνεις δύο κλικ μέχρι να σε κάνει μετάβαση.

google maps νέοι

Χαρακτηριστικά του Google Maps

Οι νέοι Google Maps δημιουργούν έναν προσαρμοσμένο χάρτη για κάθε αναζήτηση και κλικ που κάνετε. Έτσι, ό,τι κι αν προσπαθείτε να βρείτε ή όπου κι αν θέλετε να πάτε, θα έχετε πάντα ένα χάρτη που θα δείχνει ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Ολόκληρος ο χάρτης είναι πλέον διαδραστικός. Κάνοντας κλικ σε οποιοδήποτε σημείο, ο χάρτης επικεντρώνεται σε εκείνη τη θέση και σας δείχνει χρήσιμες πληροφορίες, όπως σχετικά μέρη και τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε εκεί.

Από το διάστημα μέχρι τους δρόμους της γειτονιάς σας, οι νέοι Google Maps συλλέγουν όλες τις εικόνες μιας τοποθεσίας σε ένα σημείο, κάνοντας εύκολη την εξερεύνηση του κόσμου σας από κάθε οπτική γωνία.

Τώρα μπορείτε να συγκρίνετε πολλαπλούς τρόπους μεταφοράς απευθείας στο χάρτη, για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να φτάσετε εκεί και τον καλύτερο δρόμο για το σπίτι.

Καθώς κάνετε αναζήτηση στο χάρτη, προσθέτετε αστέρια στα μέρη που σας αρέσουν και αφήνετε σχόλια, ο χάρτης αρχίζει να προσαρμόζεται και να παρουσιάζει διάφορες προτάσεις, όπως εστιατόρια που μπορείτε να δοκιμάσετε ή τον πιο γρήγορο δρόμο για το σπίτι. Με άλλα λόγια, όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε τους νέους Google Maps, τόσο πιο χρήσιμοι γίνονται.

Επιπλέον, από σήμερα μπορείς να κάνεις e-ξενάγηση στον Πύργο του Άιφελ και να διαβάσεις την ιστορία του εδώ και εδώ αντίστοιχα.

#etherlogic #googlemaps #ios #android

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?