Με τη σημαντική αύξηση των smartphones και των tablets, οι mobile εφαρμογές έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινής μας ζωής. Αναπόφευκτα πλέον έχουν γίνει και ένα ισχυρό εργαλείο για τις επιχειρήσεις. Οι κινητές συσκευές είναι πλέον αρκετά ισχυρές και εύχρηστες, τείνοντας να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά laptops και netbooks δίνοντας στον χρήστη αυξημένη φορητότητα και αυτονομία. Κατά συνέπεια η πρόσβαση στο διαδίκτυο με αυτά τα μέσα αυξήθηκε ραγδαία.

Το 2013 στην Ελλάδα το 23% της πλοήγησης στο διαδίκτυο έγινε μέσω κινητών συσκευών και tablets ενώ στην Ευρώπη ο μέσος όρος έφτασε το 36%. Παράλληλα η χρήση των mobile τεχνολογιών για την προώθηση των brand συνεχώς μεγαλώνει.

windows-android-ios-logos

 

Πιστεύετε πως έχετε μια καλή ιδέα για μια εφαρμογή σε smatphones; Τότε μοιραστείτε την μαζί μας. Η EtherLogic διαθέτοντας έμπειρο δυναμικό στην ανάπτυξη mobile apps θα σας σχεδιάσει μια λειτουργική εφαρμογή, με όμορφο interface συνδυάζοντας ευκολία και ιδιαιτερότητα στη χρήση της. Με μια τέτοια ολοκληρωμένη εφαρμογή το brand σας θα μπορεί να αυξήσει το αγοραστικό κοινό και να διαφημιστεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε για εσάς mobile εφαρμογές για Android και iOs.

ΑΡΘΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ MOBILE ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΑΣ

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?