SEO

 

Στην EtherLogic δίνουμε βαρύτητα στην δημιουργία φιλικών προς τις μηχανές αναζήτησης ιστοσελίδων. Ωστόσο το SEO (search engine optimization) είναι ένας τομέας συνεχώς μεταβαλλόμενος που απαιτεί συνεχή και διαρκή παρακολούθηση.

 

Αναλαμβάνουμε τον επανασχεδιασμό υπάρχουσας ιστοσελίδας για να βελτιστοποιήσουμε την εμφάνιση της στις μηχανές αναζήτησης. Μετά την ανάλυση της ιστοσελίδα σας θα επιλέγει το μίγμα ενεργειών που πρέπει να γίνουν ώστε να ανέβει ψηλά στα αποτελέσματα και να αυξηθεί η οργανική επισκεψημότητα στο site σας.

 

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ένα στρατιγικό πλάνο SEO το οποίο πρέπει να είναι ενταγμένο στην γενικότερη στρατηγική Marketing του εκάστοτε πελάτη. Για αυτό μαζί αναλύουμε τον ανταγωνισμό σας και θέτουμε τους στόχους που συστηματικά θα πρέπει να πετύχουμε.

 

Το πλάνο SEO της Etherlogic περιλαμβάνε τα ακόλουθα στάδια:

 

Situation Analysis

 

Στο στάδιο αυτό κάνουμε μια αρχική εκτίμηση της υπάρχουσας κατάστασης. Μελετάμε τις ιδιεταιρότητες του κλάδου αλλά και της επιχείρησης σας και κάνουμε μια συγκριτική ανάλυση του ανταγωνισμού σε επίπεδο SEO. Επιπλέον κάνουμε και μια ανάλυση του Website σας ώστε να εκτιμήσουμε τις ανάγκες σας σε τεχνικό επίπεδο.

 

Επιλογή Keywords

Στην συνέχεια προβαίνουμε στο λεγόμενο Keyword analysis και επιλέγουμε τα βασικά keywords που πρέπει να στοχεύσουμε.

 

Δημιουργία Πλάνου SEO

Αφού έχουν ολοκληρωθεί τα 2 προηγούμενα στάδια μπορούμε πλέον να καταρτήσουμε ένα πλάνο το οποιο θα περιλαμβάνει ξεκάθαρους μετρήσιμους στόχους, αναλυτική περιγραφή των ενεργειών που πρέπει να υλοποιηθούν καθώς και ένα χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.

 

Υλοποίηση Onpage SEO

Σε αυτό το στάδιο περιλαμβάνονται όλες οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε το website σας να βελτιστοποιηθεί. Ενδεικτικά περιλαμβάνει καθαρισμό του κώδικα (code hygiene) από κάποια σφάλματα, εισαγωγή σχετικών tags (title, meta, open graph), εσωτερικά links, βελτίωση ταχύτητας φόρτοσης σελίδας (speed optimisation) βελτιστοποίηση προβολής σε διαφορετικές οθόνες.

 

Υλοποίηση Off Page SEO

Σε αυτό το στάδιο υλοποιούμε το λεγόμενο Link building, την τοποθέτηση links που να οδηγούν στο site σας.

 

Αν αντιλαμβάνεστε την δυναμική των μηψχανών αναζήτησης και επιθυμείτε να προβληθείτε σωστά εκέι επικοινωνήστε μαζί μας.

Search PPC

 

Είναι απόλυτα στοχευμένο. Το Google adwords σας βοηθάει να προσεγγίσετε τους πελάτες σας εκείνη ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν μια υπηρεσία ή προϊόν σας, εμφανίζοντας μια σχετική διαφήμιση είτε στα αποτελέσματα αναζήτησης είτε σε websites σχετικά με τις υπηρεσίες σας.

 

Είναι μετρήσιμο και οικονομικό. Χρεώνεστε μόνο για τους χρήστες που θα κάνουν κλικ στη διαφήμιση σας (Pay Per Click) και θα γνωρίσουν μέσα από το website σας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Για όσους δουν τη διαφήμιση σας, όσες φορές και αν τη δουν, δεν πληρώνετε τίποτα!

 

Επιπλέον, μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα σχετικά με την αλληλεπίδραση των χρηστών με το website σας. Με ποιον τρόπο σας αναζητούν, ποιες σελίδες του website σας αποδίδουν καλύτερα, ποια προϊόντα σας οδηγούν πιο εύκολα σε online πωλήσεις, ποιες υπηρεσίες σας έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση και ποιες οδηγούν πιο εύκολα τον χρήστη να επικοινωνήσει μαζί σας.

Online Advertising

Email Marketing

Το email marketing αποτελεί τον απλούστερο, οικονομικότερο και συντομότερο τρόπο να προωθήσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Είναι από τα παλαιότερα μέσα προώθησης του internet marketing και παραμένει ακόμα αποτελεσματικό και ουσιαστικό. Η νέα υπηρεσία EtherMail από την EtherLogic είναι ο γρηγορότερος και ασφαλέστερος τρόπος για την αποστολή emails εύκολα και μαζικά.

Μέσα από την πλατφόρμα μπορείτε πολύ εύκολα να διαχειριστείτε τις λίστες με τους συνδρομητές να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο σε HTML και να αποστείλετε χιλιάδες emails άμεσα. Δείτε σε πραγματικό χρόνο την πορεία της καμπάνιας σας και κάντε export για περαιτέρω ανάλυση.

Σχεδιάζουμε το περιεχόμενο του μηνύματός σας και σας βοηθάμε να μεγιστοποιήσετε την απόδοση της κάθε σας ενέργειας.

 • Διαχείριση λίστας εγγεγραμμένων
 • Αυτόματη διαγραφή από τις λίστες unsubscribes και bounces
 • Αποστολή από την EtherMail ώστε να μην καταναλώνετε πόρους του hosting σας
 • Αναλυτικό reporting με δυνατότητα export
 • Δυνατότητα προγραμματισμού αποστολής σε μεταγενέστερη ημερομηνία και ώρα
 • Αποστολή μέσω EtherMail αλλά με αποστολέα το δικό σας email account.

Social Media Marketing

Εάν έχουν την δύναμη να ρίχνουν καθεστώτα στην Μέση Ανατολή, τότε φανταστείτε την επιρροή που μπορούν να έχουν τα Social Media στο branding, στην εμπορική σας επικοινωνία ακόμα και στον τρόπο λειτουργίας της ίδιας σας της επιχείρησης. Αποτελούν ένα τεράστιο κομμάτι του internet marketing και θα είναι λάθος να τα αγνοήσετε.

Με πάνω απο 180 διαφορετικά sites κοινωνικής δικτύωσης με πάνω από 1 δισεκατομμύριο εγγεγραμμένους χρήστες αυτών υπάρχει ένα πραγματικό νέφος επιλογών.

Είτε πρόκειται για community building είτε για δημιουργία application είτε για διαφήμιση, η EtherLogic είναι έτοιμη να σχεδιάσει και να προτείνει σε εσάς την βέλτιστη στρατηγική για την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας σας στον χώρο των social media.

Content Authoring

Content is the King! Το περιεχόμενο είναι το απαραίτητο συστατικό για την επιτυχία για οποιαδήποτε επιχείρηση επιθυμεί να επιτύχει στο web. Καλύτερο και ποικίλο content σημένει περισσότερη και καλύτερη προβολή.  Η διαρκλης προσθήκη νέου περιεχομένου στο website σας  οδηγεί νέους επισκέπτες – δυνιτικούς πελάτες.  Επιπλέον χρησιμοποιώντας Content μπορείτε να χτίζετε εμπιστοσύνη με το κοινό στο οποίο στοχεύετε. Επιπλέον το content είναι πλέον βασικός πυλώνας του seo καθώς η Google το αναγνωρίζει και επιβραβευει τα websites που ανανεώνουν συχνά το περιεχόμενο τους ανεβάζοντας τα ψηλά στην σελίδα αποτελεσμάτων (SERP).

 

Σήμερα μπορούμε υπάρχει μια πληθώρα από περιεχόμενο που μπορούμε να διαμοιράσουμε μέσα απο το website μας αλλά και απο τα κοινωνικά δίκτυα. Στην EtherLogic μπορούμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια σας δημιουργόντας για εσάς:

 

 • Promotional Videos
 • Infographics
 • Interactive infographics
 • Presentations
 • eBrochures

 

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?