Τα χνάρια του Facebook φαίνεται πως ακολουθεί η Google, η οποία ενημέρωσε τους όρους χρήσης των υπηρεσιών της που πρόκειται να αλλάξουν από 11 Νοεμβρίου.
Μπορεί ο τεχνολογικός κολοσσός να κάνει λόγο για ήσσονος σημασίας ενημερώσεις, ωστόσο σύμφωνα με τους νέους όρους, οι πληροφορίες που δημοσιεύουν τα μέλη της, συμπεριλαμβανομένων του ονόματος, φωτογραφιών και σχολίων, θα χρησιμοποιούνται για λόγους διαφήμισης στο διαδίκτυο.

Διαβάστε ακόμα: Πώς θα φαίνομαι «ψηλά» στην Google; 6 Search Engine Optimization tips

internet marketing google

Οι νέοι κανόνες θα ισχύουν από τις 11 Νοεμβρίου και με αυτόν τον τρόπο η Google μπορεί να πωλήσει την υποστήριξη των μελών της όσον αφορά προϊόντα ή εκδηλώσεις, στο δίκτυο σε πάνω από δύο εκατομμύρια σάιτ προσφορών.

Διαβάστε ακόμα: Τέλος στις αναφορές για λέξεις κλειδιά απο την Google

Οι επισκέπτες υπολογίζονται σε περίπου ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους ενώ τα δεδομένα θα λαμβάνονται από τα σχόλια που δημοσιεύονται στο Google Plus, το κοινωνικό δίκτυο του ομίλου, στο YouTube και σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία προσφέρεται από το γίγαντα του διαδικτύου.

Πηγή: iefimerida.gr

Extra Παρατηρήσεις

To Google επίσης θα τραβάει κριτικές χρηστών που έχουν γίνει με το Google Plus Button το οποίο είναι παρόμοιο με το Like κουμπί τ νου Facebook. Τα δεδομένα θα μπορεί να τα τραβήξει η Google ακόμα και αν αυτό το button βρίσκεται ενσωματωμένο σε μια σελίδα εκτός Google Plus. Ωστόσο οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν τα σχόλιά τους να περιορίζονται στος «κύκλους» τους (Google Friend Circles).

Επιπλέον η Google, για τις κριτικές από το συγκεκριμένο κοινωνινό δίκτυο, θα δώσει δυνατότητα στους χρήστες να αρνηθούν τη πώληση των σχολίων τους σε διαφημιστές.

Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα του internet marketing!

Hashtags: #etherlogic #ads #google #comments

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?