Ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις σήμερα εντάσσουν το video στις online ενέργειές τους. Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι το email δεν αποτελεί εξαίρεση. Σύμφωνα με νέα έκθεση από το ReelSEO, το 60% των marketers παγκοσμίως, χρησιμοποιεί πλέον video σαν στοιχείο του email marketing, μία αύξηση περίπου 8% από το 2012. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το 2013 Online Video Marketing Survey and Business Video Trends Report, το οποίο περιλαμβάνει στοιχεία για τις απαντήσεις 600 ερωτηθέντων σχετικά με τη χρήση video στις email καμπάνιες τους καθώς και πολλά άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία.

Από τα αποτελέσματα του report,σχετικά με τα email τα δύο κυριότερα συμπεράσματα είναι:

  1. Περισσότεροι marketers συνδυάζουν πλέον το βίντεο με το email (το προαναφερθέν 60%), καθώς και
  2. Οι ενέργειες αυτές αποδίδουν.

internet marketing email and video

Πέρυσι, σε αντίστοιχη έρευνα προέκυπτε ότι αναφέροντας απλώς τη λέξη ‘video’ στον τίτλο του email αυξήθηκαν τα click-through rates από 7% σε 13%. Αυτοί οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί, παρόλο που πρόκειται για μια μεμονωμένη έρευνα. Τα νέα στοιχεία όμως από την το ReelSEO, αποτελούν πραγματική απόδειξη της εμπιστοσύνης που δείχνουν οι marketers ανά τον κόσμο στον συνδυασμό video και email marketing.

Διαβάστε ακόμα: 7 συμβουλές για ένα αποτελεσματικό newsletter

Για παράδειγμα, η συντριπτική πλειοψηφία (82%) των ερωτηθέντων περιέγραψαν το συνδυασμό αυτό ως ένα αποτελεσματικό εργαλείο. Το 60% επίσης επιβεβαίωσε ότι το video έχει θετική επίδραση στα conversion rates των emails. Με άλλα λόγια, η πλειονότητα των ερωτηθέντων πιστεύει ότι οι πιθανότητες για conversion αυξάνονται κατακόρυφα όταν στο email εμπεριέχεται video.

Φυσικά, το να πετύχουμε στο «video marketing» δεν είναι απλώς το να ενσωματώσουμε ένα video σε ένα email. Οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε όλες τις δυνατότητες των analytics για να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Το video μας δίνει την δυνατότητα να κατανοήσουμε περισσότερα πράγματα για τους υποψήφιους πελάτες μας. Εν κατακλείδι, ο στόχος πάντα είναι το να πετύχουμε την μέγιστη δυνατή απήχηση στο μήνυμα μας και σε αυτό το κομμάτι το video πραγματικά μπορεί να κάνει την διαφορά.

Αν θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι με όλα όσα αφορούν το internet marketing, γραφτείτε τώρα στο Newsletter της EtherLogic. Αν χρειάζεστε βοήθεια για να προωθήσετε την εταιρεία σας στο διαδίκτυο, επικοινωνήστε μαζί μας!

 

Hashtags: #etherlogic #internet #marketing #emailmarketing #video internet marketing email and video

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?