Το Google AdWords είναι το καλύτερο εργαλείο για να υλοποιήσετε μια απόλυτα στοχευμένη διαφημιστική ενέργεια μέσω Internet. Σας βοηθάει να προσεγγίσετε τους πελάτες σας εκείνη ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν την υπηρεσία σας ή το προϊόν σας, εμφανίζοντας μια σχετική διαφήμιση στην σελίδα αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης (SERP).

Έχει μετρήσιμο και οικονομικό αποτέλεσμα ενώ φέρνει ιδανικά αποτελέσματα και σε μικρά budgets καθώς μπορεί να φέρει επισκεψιμότητα στο eshop ή το website σας από την πρώτη μέρα με πολύ λίγα ευρώ. Στα Google Adwords χρεώνεστε μόνο για τα clicks στη διαφήμιση σας (Pay Per Click) για πραγματικούς επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας που θα ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Να σημειώσουμε πως δεν χρεώνεστε για τις εμφανίσεις, όσες χιλιάδες φορές και εάν εμφανιστούν.

Επιπλέον, μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα σχετικά με την αλληλεπίδραση των χρηστών με το website σας. Με ποιον τρόπο σας αναζητούν, ποιες σελίδες του website σας αποδίδουν καλύτερα, ποια προϊόντα σας οδηγούν πιο εύκολα σε on-line πωλήσεις, ποιες υπηρεσίες σας έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση και ποιες οδηγούν πιο εύκολα τον χρήστη να επικοινωνήσει μαζί σας.

H Etherlogic είναι πιστοποιημένος Google Partner, διαθέτει δηλαδή την κατάλληλη εμπειρία και πληρεί τα ποιοτικά κριτήρια που θέτει η Google ώστε να παρέχει υπηρεσίες Google Adwords υψηλής ποιότητας. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε για την επιχείρηση σας εξαιρετικά αποτελεσματικές καμπάνιες ώστε να προβληθείτε σωστά στην κορυφαία μηχανή αναζήτησης.

ΑΡΘΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ GOOGLE ADWORDS ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΑΣ

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?