Η EtherLogic αποκτά τη δική της ιστοσελίδα!

Η EtherLogic έχει βρίσκεται από τις 01 Ιουλίου του 2013 στο διαδίκτυο με δικό της ιστοχώρο και blog. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε μέσω αυτής της σελίδας τις ποικίλες υπηρεσίες μας αλλά και να σας ενημερώσουμε με ειδήσεις και απόψεις που αφορούν το online marketing (Social Media, Search Engine Optimization, Eshop Strategy & Design, Business Administration, etc). Επιπρόσθετα στην http://www.etherlogic.gr θα μαθαίνετε όλα τα νεα της εταιρείας μας αλλά και θέματα γενικότερου τεχνολογικού ενδιαφέροντος.

Λίγα λόγια για την EtherLogic

Η EtherLogic αποτελεί την εκφραση του πάθους μας για τις νέες τεχνολογίες και της δημιουργικής μας αναζήτησης για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετοπίζουν οι επιχειρήσεις σήμερα.
Αποστολή μας είναι η χρησημοποίηση των πλέων συγχρονων τεχνολογιών για τη δημιουργία υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για τις επιχειρήσεις και τους τελικούς καταναλωτές.

  • Στόχος μας η εξασφάληση της καλύτερης ηλεκτρονικής παρουσιάς για τους πελάτες μας στο διαδύκτιο.
  • Οι αναγκες σας πρώτα – Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και σας τοποθετούμε μπροστά απο τον ανταγωνισμό
  • Circle List – Consectetur adipiscing
  • Αρχές μας – Η υπευθυνότητα, ο επαγκελματισμός και η συνέπεια

Η EtherLogic αποκτά χώρο για τις ειδήσεις που αφορούν θέματα της σελίδας μας και όχι μόνο! Ο ιστότοπος http://etherlogic.gr/ethernews/ είναι κομμάτι της βασικής σελίδας μας http://etherlogic.gr/ και θα έχει περισσότερο ρόλο ενημερωτικό.

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?