Από όλα τα εργαλεία που έχουμε σήμερα στο Internet Marketing το email θεωρείται ότι έχει ακόμη το υψηλότερο conversion rate από όλα τα κανάλια του internet marketing. Βάση αριθμών προκύπτει ότι είναι και το μέσο με το υψηλότερο ROI και γι’ αυτό τον λόγο συστήνουμε στους πελάτες μας να το εντάσσουν στις marketing ενέργειές τους.

Ειδικά για την δημιουργία επαναλαμβανόμενων πωλήσεων το email αποτελεί το ιδανικό εργαλείο. Για να το πετύχετε όμως αυτό θα πρέπει τα newsletter σας να έχουν επαγγελματική εμφάνιση ενώ ταυτόχρονα, θα πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές, ώστε να εξασφαλιστεί ότι θα φτάσουν στον προορισμό τους και δε θα καταλήξουν στο φάκελο με τα spam και φυσικά ότι θα μπορούν να εμφανιστούν σωστά στην οθόνη του παραλήπτη. Με μερικά δισεκατομμύρια e-mail που στέλνονται καθημερινά, τα περισσότερα εκ των οποίων βρίσκονται στην κατηγορία ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (περίπου το 70%) γίνεται κατανοητό πως αν δεν έχετε την σωστή καθοδήγηση μπορεί και οι δικές σας προσπάθειες σας να καταλήγουν στο κενό.

Για το λόγο αυτό η EtherLogic δημιούργησε την υπηρεσία EtherMail. H υπηρεσία EtherMail είναι η λύση που προσφέρει η EtherLogic για την μαζική αποστολή emails γρήγορα και εύκολα.

Μέσα από την πλατφόρμα μπορείτε πολύ εύκολα, να διαχειριστείτε τις λίστες με τους συνδρομητές σας, να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο σε HTML και να αποστείλετε χιλιάδες emails άμεσα. Δείτε σε πραγματικό χρόνο την πορεία της καμπάνιας σας και κάντε export για περαιτέρω ανάλυση.

Η πλατφόρμα EtherMail προσφέρει:

  • Διαχείριση λίστας εγγεγραμμένων
  • Αυτόματη διαγραφή από τις λίστες unsubscribes και bounces
  • Αποστολή από servers της EtherMail ώστε να μην καταναλώνετε δικούς σας πόρους
  • Αναλυτικό reporting με δυνατότητα export
  • Δυνατότητα προγραμματισμού αποστολής σε μεταγενέστερη ημερομηνία και ώρα
  • Αποστολή μέσω EtherMail αλλά με αποστολέα το δικό σας email account

Επικοινωνήστε μαζί μας, η ομάδα της EtherLogic μπορεί επιπλέον να προσφέρει στην επιχείρηση σας:

  • Σχεδιασμό Newsletters σε HTML με Responsive Design ώστε να εμφανίζεται το μήνυμα σας σωστά ανεξάρτητα από τον τύπο οθόνης ή από τον  email client
  • Την συμβουλευτική για οργανική δημιουργία λίστας με email
  • Καθαρισμό λίστας διευθύνσεων μελών από dublicates και dead emails
  • Μαζική αποστολή χιλιάδων emails σε λίγα δευτερόλεπτα από την πλατφόρμα EtherMail

ΑΡΘΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ E-MAIL MARKETING ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΑΣ

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?