H EtherLogic προσφέρει υπηρεσίες web development καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες κάθε επιχείρησης ή brand για σωστή προβολή στο διαδίκτυο. Εγγυόμαστε την άρτια υλοποίηση κάθε έργου είτε πρόκειται για την ενός απλού εταιρικού website είτε πρόκειται για την δημιουργία της πλέον σύνθετης web εφαρμογής.

Συγκεκριμένα πελάτες μας έχουν εμπιστευτεί για:

  • Δημιουργία εταιρικών Websites / Blogs
  • Δημιουργία Portals
  • Microsites / Special Landing Pages
  • Games
  • Custom Web Applications
  • Learning Management Systems

Δημιουργία εταιρικών Websites / Blogs

Η ιστοσελίδα της επιχείρησης σας είναι η εικόνα σας προς τον κόσμο και τους υποψήφιους πελάτες σας. Θα αποτελέσει τον κύριο πυλώνα για σωστή και ολοκληρωμένη προώθηση της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο. Η EtherLogic αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για την δημιουργία της εταιρικής σας ιστοσελίδα. Εγγυόμαστε πως θα κατασκευάσουμε για την επιχείρηση σας ένα σύγχρονο, γρήγορο και εύχρηστο website προσφέροντας το καλύτερο τεχνολογικά και αισθητικά αποτέλεσμα.

Δίνουμε έμφαση στην δημιουργία ιστοσελίδων φιλικών ως προς τις μηχανές αναζήτησης. Φροντίζουμε να εφαρμόζουμε κατά την δημιουργία όλες τις βέλτιστες πρακτικές που θα κάνουν το website σας να γίνει Indexed ευκολότερα.

Δίνουμε βάση στον αποκριτικό σχεδιασμό (responsive design) για την καλύτερη προσαρμογή τους σε όλους τους τύπους και μεγέθη οθονών. Έτσι ώστε η ηλεκτρονική σας παρουσία να προσεγγίζει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό. Με το responsive design δίνουμε έμφαση στην δυνατότητα πλοήγησης στο site σας από την μικρότερη οθόνη tablet ή smartphone έως την μεγαλύτερη οθόνη υπολογιστή.

Δημιουργία Portals

Χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ενημερωτικά portals σύγχρονα, εύχρηστα και γρήγορα, που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των παρόχων περιεχομένου, δημοσιογραφικών οργανισμών ή και ανεξάρτητων δημοσιογράφων.

Αναλύοντας τους τύπους περιεχομένου που κατά περίπτωση θα διαμοιραστεί δημιουργούμε τους αντίστοιχους μηχανισμούς για σωστή δημοσίευση του αλλά και διασύνδεσης του με άλλα μέσα (πχ. Social Media).

Εκτός από την δημιουργία ενός σύγχρονου, γρήγορου και εύχρηστου portal, φροντίζουμε να σας καθοδηγήσουμε στην σωστή ιεράρχηση και δημοσίευση των πληροφοριών και του περιεχομένου με τρόπο που θα αυξήσει τα page views άρα και τα έσοδα.

Δημιουργία Microsites / Special Landing Pages

Τα Micro sites χρησιμοποιούνται για την παρουσίαση διοργανώσεων ή διαγωνισμών, το λανσάρισμα νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Η διαφορά ενός Microsite από οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα είναι ο σκοπός και η ανάγκη που καλύπτουν, ο όγκος του περιεχομένου, αλλά και η διάρκεια που παραμένουν online. Παγκοσμίως θεωρείτε ως ορθή πρακτική από πολλές εταιρείες να χρησιμοποιούν microsites πέρα από το εταιρικό web site και να στήνουν γύρω τους ξεχωριστές internet marketing καμπάνιες. Τα Microsites έχουν δικό τους domain name και αποτελούν ξεχωριστή οντότητα.

Εναλλακτικά για τις ανάγκες υποστήριξης συγκεκριμένων ενεργειών κάποιες φορές είναι απαραίτητη η δημιουργία μιας landing page. Μιας σελίδας που θα ενημερώνει τους επισκέπτες σας για μια συγκεκριμένη προσφορά ή υπηρεσία και θα αποτελεί την σελίδα υποδοχής τους στην σελίδα σας καλώντας τους να προβούν σε μια ενέργεια (πχ. να συμπληρώσουν φόρμα ή να σας καλέσουν στο τηλέφωνο).

Η EtherLogic λαμβάνοντα υπόψιν τις ανάγκες της επιχείρησης σας θα σας προτείνει και θα δημιουργήσει για λογαριασμό σας την καλύτερη δυνατή λύση. Θα χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία μας σε υλοποίηση τέτοιων έργων για λογαριασμό πελατών μας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για λογαριασμό της επιχείρησης, των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.

Δημιουργία Games

Μπορούμε να δημιουργήσουμε για λογαριασμός παιχνίδια στα ακόλουθα μέσα είτε πρόκειται για web είτε για mobile με δυνατότητα συμμετοχής πολλών Επικοινωνήστε μαζί μας και μοιραστείτε την ιδέα σας μαζί μας. Θα σας καθοδηγήσουμε και θα σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές.

Για τις ανάγκες προωθητικών ενεργειών είναι αρκετά σύνηθες να χρησιμοποιούνται παιχνίδια καθώς αποτελούν τον καλύτερο τρόπο να κάνετε engage το κοινό σας ή να πείτε μια ιστορία.

Δημιουργία Custom Web εφαρμογών

Σε αρκετές περιπτώσεις οι τυποποιημένες εφαρμογές δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μιας επιχείρησης. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καλύτερο να αναπτύσσεται μια εφαρμογή «κομμένη και ραμμένη» στις ανάγκες αυτές. Γι’ αυτό για τις πιο σύνθετες ανάγκες των επιχειρήσεων είναι αρκετά σύνηθες να προτείνουμε αυτό που ονομάζεται custom web εφαρμογή.

Η ομάδα της EtherLogic,με τις εξειδικευμένες γνώσεις και το υψηλό επίπεδο κατάρτισης, μπορεί να αναλάβει την ανάπτυξη τέτοιων ειδικών εφαρμογών βάσει των αναγκών κάθε επιχείρησης. Έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες σας αναπτύσσουμε και σας παραδίδουμε εφαρμογές που μπορούν να καλύψουν και τις πιο εξειδικευμένες σας ανάγκες.

ΑΡΘΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ WEBDESIGN ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΑΣ

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?