Ποιοι είμαστε

H EtherLogic είναι μια σύγχρονη εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τη σωστή προβολή των επιχειρήσεων στο web, στις mobile συσκευές και στα social media.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από δυναμικούς ανθρώπους που αγαπούν τις νέες τεχνολογίες και έχουν τεράστια εμπειρία στο χώρο του Digital. Έχοντας πάντα ως γνώμονα τις ανάγκες των πελατών μας, προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τους συμβουλεύουμε ώστε να εξελίξουν τον τρόπο που δουλεύουν, αξιοποιώντας στο μέγιστο τις δυνατότητες του internet.

Your digital partner

Η αγάπη μας για τις νέες τεχνολογίες και το internet, αλλά και η αφοσίωσή μας για έρευνα και ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και εφαρμογών, μας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό.

Αποστολή μας

Αποστόλή της EtherLogic αποτελεί η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε Web, Mobile development και Internet Marketing, που αποσκοπούν στην σωστή προβολή των πελατών μας, αλλά και στην αύξηση των πωλήσεων τους. Για να το επιτύχουμε αυτό, χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και τις βέλτιστες πρακτικές για την υλοποίηση των έργων μας.

Όραμά μας

Επιθυμούμε οι πελάτες μας να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου, ώστε να επιτυγχάνουν ευκολότερα τους επιχειρηματικούς τους στόχους, παρέχοντας κι αυτοί με την σειρά τους τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες στους πελάτες τους.

Ακολουθήστε μας στα Social Media

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

EtherLogic P.C. © 2019  - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?